Online VIP Traject voor vrouwen

Transformeer in 10 weken jouw relatie met voeding & creëer liefde voor je lichaam

Je ervaart onrust rondom voeding, angst om aan te komen, hebt last van beweegdrang en verlangt naar een leefstijl met meer vrijheid.

Dit Traject is voor jou wanneer:

 • Je de relatie rondom voeding en/of bewegen wilt verbeteren
 • Je hulp nodig hebt met meer liefde voor je lijf
 • Je voedingsregels wilt loslaten en wilt leren eten op gevoel
 • Je overeten, stress of schuldgevoelens rondom voeding wilt loslaten
 • Je wilt leren hoe het metabolisme werkt en een stabiel gewicht behoud
 • Je een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning zoekt
 • Je onderliggende gezondheidsklachten m.b.t. de onrust in het lichaam wilt aanpakken

'Voorheen lag de focus op het fysieke plaatje, nu heb ik de balans gevonden'...

Ik heb heel streng calorieën geteld en alles draaide om sporten en strakker worden. Tijdens het traject kwam ik erachter dat er heel veel angst zat om aan te komen, om meer te eten maar vooral om de controle los te laten.

De aanpak van Yvonne hielp mij heel erg doordat zij door eenzelfde proces is gegaan. Ik zit ondertussen een stuk beter in mijn vel. Yvonne was hierbij de ondersteunende factor en iemand bij wie ik altijd terecht kon. Waar de focus eerst alleen maar lag op het fysieke plaatje weet ik nu waar ik die balans kan vinden en wat ik kan doen om mij goed te voelen, zowel mentaal als fysiek. 

-Sanne Ouwehand

Start wanneer het jou uitkomt!

Ik vind het lastig deze stap te nemen..

 • Op gevoel eten klinkt mogelijk ontzettend eng, maar dat is het alleen wanneer je onvoldoende kennis hebt over hoe het lichaam, hormonen, hoe mindset werkt & vastzit in dieetregels. Ik geef jou de exacte stappen om nooit meer terug te gaan naar een dieet.
 • Ik had eerder willen weten dat voedingsregels loslaten en het gevoel van ‘ik verdien voeding’ eigenlijk best makkelijk te voelen is. Mijn ervaring en alles wat ik heb geleerd zal terugkomen in dit programma om nooit meer terug te gaan naar die ‘dieetbubbel’.
 • Jij bent het waard om aan de slag te gaan met jezelf! Het is tijd om voeding als iets ‘makkelijks’ te gaan zien en een andere identiteit aan te nemen.
 •  

Doe mee en krijg:

 • 2 x groeps-coaching via zoom (incl. replay)
 • Gelegenheid om altijd vragen te stellen via het platform 
 • 10 modules met wekelijkse video’s & audiofragmenten
 • Werkboek om actie te ondernemen en jezelf hieraan te houden
 • Maaltijd structuur planning om met zelfvertrouwen te kunnen eten
 • Besloten community met toegang tot database & extra (yoga/stretch) video’s
 • Connectie en interactie met gelijkgestemden
 • Exclusief bonusmateriaal

Fase 1

Verander de gedachte rondom voeding, beweging en gewicht 

Laat voedingsregels los, verander alle ‘moetjes’ en leer hoe je ‘verboden’ voedingsmiddelen weer kunt gaan eten. Leer hoe jij op jouw eigen veilige setpoint gewicht komt en wat je hiervoor moet doen om daar te komen. Specifieke tools zoals duidelijke opdrachten en invultemplates helpen hierbij.

Fase 2

Werken aan je lichaamsbeeld & zelfvertrouwen

Werk aan een fijn lichaamsbeeld die levenslang blijft plakken. We gaan in op belemmerende overtuigingen, overeten, verstoord lichaamsbeeld. Dit zal je overall helpen zelfverzekerder te worden en vertrouwen in het lichaam terug te krijgen.

Fase 3

Wat te doen met voeding en hoe ondersteun je jouw gezondheid 

Hoe moet je gaan eten zonder stress, schuldgevoelens, onrust, calorieën bijhouden, gedachtes rondom voeding.. Reken af met negatieve gedachtes rondom voeding en leer jouw gezondheid zo optimaal mogelijk ondersteunen. Ook gezondheidsklachten m.b.t. hormonen, darmen en het immuunsysteem worden hierin meegenomen.

De modules - Ben jij klaar voor levenslange verandering?

Even voorstellen...

Een paar jaar geleden zat ik zelf vast in een dieetpatroon waar ik heel moeilijk uitkwam. Nadat ik in mijn tienerjaren mijn eetstoornis dacht te overwinnen, was ik in de jaren erna nog steeds obsessief met voeding bezig. Ik telde tot de gram alles af, at veel te weinig kcal voor de hoeveelheid activiteit en ervaarde schudgevoelens als ik hier vanaf week. Ik had een continue strijd met stemmen in mijn hoofd.

Het slurpte al mijn energie weg en nog steeds was ik ongelukkig met mijn lichaam. Langzaam ervaarde ik ook steeds meer gezondheidsklachten. Chronisch vermoeid, constant opgeblazen gevoel, altijd koud, snel prikkelbaar en langzaam steeg ook onbedoeld mijn gewicht. Ik snapte er niks van, moet ik dan nog harder mijn best doen?

Ik kwam op het punt dat ik er helemaal klaar mee was. Ik ging werken aan mijn lichaamsbeeld, metabolisme en liet restricties los. Dit bracht letterlijk mijn leven terug! En dat gun ik jou ook..

Na 6 jaar één op één coaching en meer dan 100 cliënten hiermee geholpen te hebben, is het tijd om meer vrouwen te transformeren. Het is mijn missie om de gezondste versie van jezelf te bereiken, zonder restricties en met liefde voor het lichaam.

'Dankzij Yvonne weet ik dat ik mezelf voldoende rust moet gunnen, omdat dit anders ten koste gaat van mijn gezondheid'...

Het pakken van voldoende rust was op meerdere vlakken in het leven een struggle en dit resulteerde in hormonale disbalans. Ondanks dat ik eigenlijk over alle kennis beschikte had ik het echt nodig om van iemand deze bevestiging en begeleiding te krijgen. Dankzij Yvonne weet ik nu dat ik mezelf ook voldoende rust moet gunnen, omdat dit anders ten koste zal gaan van mijn gezondheid, en dat is voor mij heel veel waard.

Yvonne bedankt voor alles! Ik heb de balans gevonden waar ik zo naar verlangde. Als resultaat daarvan heb ik ook het vertrouwen in mijn lichaam weer terug en ben ik met een andere mindset ernaar gaan kijken.

-Naomi Beckers

Ja, Ik doe mee!

Betaal eenmalig

€397,-

Per maand, 2 termijnen

€198,50

Ben jij nog een twijfelkontje?

Laat hieronder je email achter of plan een kennismakingscall in.

Veel gestelde vragen

Je kunt op ieder gewenst moment instromen. 

We starten met een gezamenlijke Kick-off. Vervolgens hebben wij in totaal 2 x een groeps-coaching.  Datums hiervan worden van te voren op tijd doorgegeven. Hierin kun je persoonlijke vragen stellen. Deze sessies zullen ook worden opgenomen mocht je er niet LIVE bij kunnen zijn. Onderdeel van de groeps-coaching zijn ook het werkboek, de gesloten community, de journal-sessies, de adem-sessies en de modules met video en audio fragmenten.

Je zal met dit programma ongeveer 60-90 minuten per week kwijt zijn. Dat kan ook korter zijn afhankelijk van welke module. Iedere week komt er een nieuwe module vrij, maar je kunt het op eigen tempo en in eigen tijd volgen. 

De totale investering voor dit traject bedraagt €397,-

Betaling hoeft geen belemmering te zijn om deze stap voor jezelf te maken. Samen kunnen we dit bespreekbaar maken. 

Een jaar lang. Dat betekend dat als het programma ten einde komt, jij nog meer dan 9 maanden lang de video’s en al het materiaal kunt gebruiken.

Dit programma is absoluut geen vervanging voor professionele hulp m.b.t. een eetstoornis.

Door mijn eigen ervaring weet ik precies wat jij ervaart, hoe het voelt en wat jij dus ook nodig hebt om te veranderen. Daarnaast ben ik afgestudeerd diëtist, orthomoleculair therapeut en gespecialiseerd in o.a. voeding & psyche, het metabolisme en darmklachten. Ik heb al meer dan 6 jaar ervaring in het vak en specifiek al meer dan 100 cliënten met deze hulpvraag geholpen. Je moet zelf daadwerkelijk aan de slag en actie ondernemen binnen dit programma, maar ik weet hoe fijn het is als je dit niet alleen hoeft te doen. Neem vooral ook even een kijkje bij de reviews van vrouwen die jou voorgingen. 

10 weken intensieve coaching verpakt in een online programma welke je in eigen tijd kunt volgen

Scroll naar top

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.