EMB Bloedtest

Energetisch Morfologische Bloedtest

Vanuit een holistische benadering behandel ik verschillende (vage) gezondheidsklachten en tillen we jouw gezondheid naar een hoger niveau. Vage klachten, (chronische) vermoeidheid, darmproblemen, huidklachten, mentale problemen, moeite met afvallen, hormonale problemen of gewoon kijken hoe het zit met jouw algehele gezondheid? Ik help je graag verder.

 

Door middel van een Energetische Morfologische Bloedtest kunnen we blokkades, tekorten en verstoringen in het lichaam ontdekken. Aan de hand hiervan stel ik in combinatie met orthomoleculair voedingsadvies een behandelplan op en kun je effectief  aan de slag met jouw gezondheid. 

De mogelijke storingen die worden gemeten:

Tevens worden reguliere waardes gemeten:

Een Energetische Morfologische Bloedtest geeft diagnoses die in de reguliere zorg ook onderzocht worden. Denk aan ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten, bloedarmoede en infecties. Tevens worden bij een EMB bloedtest symptomen verklaard die in de reguliere zorg niet naar boven komen en/of niet te behandelen zijn. Dit geeft veel inzicht en maakt deze test super waardevol.

Topper!

Rated 5 out of 5
6 juni 2021

Yvonne is een vriendelijke, rustige, deskundige en vooral lieve therapeute, die me direct op mijn gevoel liet voelen en echt met waardevolle adviezen kwam. En ook na die tijd, is Yvonne er voor elke vraag en tip: echt super fijn! Na zoveel jaren zoeken en zoeken, wist Yvonne ervoor te zorgen dat ik me lekkerder ging voelen, mijn pds eindelijk kalmeerde en ik fitter ben: kortom topper!

Bianca

Super!

Rated 5 out of 5
16 mei 2021

Wat ben ik blij deze test gedaan te hebben. Eindelijk duidelijkheid over mijn vermoeidheidsklachten en dagelijkse hoofdpijn. Yvonne heeft mij heel goed op weg geholpen! Bedankt!

John

Eindelijk geen buikpijn meer!

Rated 5 out of 5
29 april 2021

Jarenlang élke dag buikpijn, een opgezette buik en erg futloos, tot ik bij Yvonne de EMB bloedtest heb gedaan: wat een inzichten! Ik ben zelf ook leefstijlcoach en dus ook veel bezig met een gezonde leefstijl, dus was benieuwd wat ik ervan zou opsteken. Nou, blijkbaar heel veel, want mijn klachten zijn nu nagenoeg verdwenen! Met name veel geleerd op het gebied van intoleranties en hoe hiermee om te gaan, de darmen weer sterk te maken en welke producten bij mij passen, echt een aanrader! Je krijgt echt advies op maat en veel praktische tips, dus ik zou het ook zeker anderen aanbevelen bij klachten!

Eline Haasbroek

De Bloedtest

Voor wie is deze bloedtest geschikt?

  • Wanneer jij (vage) gezondheidsklachten ervaart
  • Wanneer de reguliere zorg tekort schiet
  • Wanneer jij graag wilt weten welke voeding aansluit bij jouw lichaam
  • Wanneer jij gewoonweg nieuwgierig bent en gezondheid belangrijk vind

Voor welk pakket kies jij?

Pakket 1. Bloedtest op afstand

De bloedafname (door middel van een kleine vingerprik) voer je zelf thuis uit. Je krijgt na aankoop in de webshop automatisch de uitgebreide online intake samen met de benodigde instructies als downloadlink op de webpagina te zien.

Het testsetje met alle benodigdheden wordt binnen één werkdag via de post opgestuurd. Er kunnen maximaal 5 bloedtesten op afstand per week besteld worden. Wanneer het ‘uitverkocht’ kun je de week erop weer bestellen.

Tweede consult – Nadat jij geprikt hebt kun je vanaf die dag 3 weken later de telefonische afspraak voor de uitslag zelf inplannen via de online agenda (doe dit op tijd). Details hierover vind je bij de instructies die je ontvangt. Achteraf ontvang je ook het persoonlijk uitgeschreven behandelplan. Deze bevat tevens een aangepaste boodschappenlijst.

Derde consult – Na 6 weken zullen wij telefonisch samen de resultaten bespreken en geef ik advies op het vervolg. 

De kosten hiervan zijn €270,-

Meer info of bestellen? Klik HIER!

-> Kies je voor pakket 1 met bloedtest op afstand, dan hoef je ALLEEN de online afspraken tool te gebruiken voor de vervolgafspraak.

Pakket 2. Fysieke bloedtest

Wil jij liever dat ik de bloedafname fysiek uitvoer?

Eerste consult- Ik ben elke woensdag aanwezig in private gym V.E.T. in Zeist (gelegen naast Utrecht), waar je op afspraak langs kunt komen voor het eerste consult met de bloedtest. Deze afspraak kun je online inboeken via de afsprakentool op mijn website. Alvorens ontvang je van mij een online intake via de mail.

Tweede consult – De uitslag kan zowel telefonisch als op locatie worden besproken. Bij onze eerste afspraak zullen wij hier samen een afspraak voor plannen. Achteraf krijg je van mij het persoonlijke behandelplan toegestuurd. Deze bevat ook een aangepaste boodschappenlijst.

Derde consult – Na 6 weken zullen wij telefonisch samen de resultaten bespreken en geef ik advies op het vervolg. 

De kosten hiervan zijn €285,- 

Extra

  • Let op! De bloedtest wordt NIET vergoed door de verzekeraar. Het is wel mogelijk een deel van het bedrag (consult 2 & 3) in te dienen bij de zorgverzekeraar, afhankelijk van het zorgpakket.
  • Indien nodig worden vervolgafspraken NA het derde consult apart in rekening gebracht. Kosten hiervoor zijn afhankelijk van de tijd. Per 15 minuten betaal je €15,-
  • Waar nodig worden supplementen vanuit de bloedtest geadviseerd. Deze zijn voor eigen rekening. De geadviseerde producten zullen ten allen tijden kwalitatief hoogwaardig zijn om de werkzaamheid meer te garanderen. Wanneer je besluit een ander en/of minder kwalitatief product te gebruiken, kan ik helaas ook niet instaan voor het effect. Het is vrij om hierin je eigen keuze te maken.

*Kosten van de bloedtest zijn sinds 11-10-2021 verhoogd wegens extra gemeten waardes in de test en standaard derde consult in het pakket. Dit om het resultaat & nazorg van de bloedtest zoveel mogelijk te waarborgen.

Maak een afspraak

Boek gemakkelijk je afspraak in via onderstaande agenda! 
Kies eerst je locatie (zeist of online), dan de dienst en vervolgens de dag en tijd.

Wanneer er geen dagen beschikbaar zijn kun je jezelf op de wachtlijst zetten of een mail sturen. 

Scroll naar top

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en kortingen

En ontvang direct 2 gratis kennismodules

Deze site maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de ervaring.